web stats
LLP Issue - Mirth Community

Go Back   Mirth Community > Mirth Connect > Support

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 09-18-2006, 06:45 AM
Jack Jack is offline
Mirth Newb
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8
Jack
Default LLP Issue

Hello Folks,

I'm experimenting with Mirth and have come across a small issue with LLP. This has happened with the source configuration in ASCII and HEX modes. The log fragment from mirth.log is below. BTW the Mirth box is Windows and the sending unit is a Linux box with commercial PACS software that supports bi-directional HL7 messaging:

java.io.IOException: Message violates the minimal lower layer protocol: no start of message indicator received.

I ran tcpdump on the Linux server and found that the LLP is present as indicated in Mirth's default configuration. Also, I'm using the standard ASCII set with no values requiring escaping and segment termination using 0x0d. One additional item is I had this working last week, deleted that configuration and created one similar to it. Any ideas on that?

Thanks,
Jack
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
issue with the loading of custom jar star123 Support 2 11-16-2008 09:11 PM
issue with transformers setowmich Support 5 11-03-2008 07:53 AM
Launching issue bcommissiong Support 0 07-13-2007 09:09 AM
Strange issue bcommissiong Support 2 07-11-2007 05:24 PM
A17 issue is980491 Support 0 02-02-2007 08:52 AM


All times are GMT -8. The time now is 10:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Mirth Corporation