web stats
Error after 2.0 Upgrade - Page 3 - Mirth Community

Go Back   Mirth Community > Mirth Connect > Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 11-12-2010, 05:25 AM
Meike Meike is offline
Mirth Newb
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 15
Meike is on a distinguished road
Unhappy More errors....

Guess I celebrated to early....

Now I get an error when I click on my dashboard. All channels are re-deployed but not showing in the dashboard.
I only get the following error..

Please help one more time!

[2010-11-12 15:22:57,222] ERROR (com.mirth.connect.connectors.mllp.MllpMessageDisp atcher:178): Can't connect to the endpoint: Results_from_Forum2 - HL7_to_EMR
Payload not sent

or also:
[2010-11-12 15:37:31,814] ERROR (com.mirth.connect.connectors.mllp.MllpMessageDisp atcher:187): Unknown exception dispatching java.lang.NullPointerException


Thanks,
Meike

Last edited by Meike; 11-12-2010 at 05:43 AM.
Reply With Quote
  #22  
Old 11-12-2010, 09:50 AM
jacobb jacobb is offline
Mirth Employee
 
Join Date: Aug 2006
Location: Irvine, CA
Posts: 1,218
jacobb is an unknown quantity at this point
Default

I'm not sure what the second error is. A larger stacktrace would be useful. As far as the first error goes, it looks like the destination you are sending to is not up.
__________________
Jacob Brauer
Director, Software Development
NextGen Healthcare

Reply With Quote
Reply

Tags
2.0, channel error, upgrade, upgrade issues

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 10:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Mirth Corporation